ÖEBİS PROJESİ

                                                                                                            

Proje kapsamında Özel Eğitime ihtiyaç duyan bireylerin eğitim ortamlarında aldıkları bilgilerin sürekliliğini sağlamak üzere Türkçe, Matematik, Sosyal Hayat Becerileri ve Günlük Yaşam Becerileri derslerine ait 450 adet  sanal oyun pedagojik normlar göz önünde bulunarak hazırlanmış ve IOS-Android işletim sistemine sahip mobil cihazlara aplike edilerek  ücretsiz bir şekilde nihai yararlanıcıların kullanımına sunulmuştur.

Projenin bir diğer sonucu olarak ta Özel Eğitim hizmetlerinin kaliteli bir şekilde devamlılığını sağlamak için Öğrencilerin akademik başarılarının güvenli bir yerde izlenmesi, özel eğitim öğretmenleri ve aileler arasında iletişimin artırılması ve öğrencilerin okul ortamında edindikleri bilgilerin hane içerisinde tekrar etmelerini sağlamak amacı ile yapay zeka destekli ÖEBİS portalı oluşturularak Özel Eğitim hizmeti sağlayan okullarımızın kullanımına hazır hale getirilmiştir.

ÖEBİS platformu ve Mobil oyunların BETA sürümleri test edilmiş ve kalite güvencesi alındıktan sonra alfa sürümü dolaşıma sunulmuştur.

Katılım Öncesi Mali  Yardımlar Aracı (IPA) desteği ile tamamlanan projemizin Kişisel Verilerini Korunması ile ilgili bütün tedbirler alınmış  Öğrencilere ait bilgiler 3. Şahıs kurum ve kuruluşlar ile paylaşılmaması güvence altına alınmıştır.

ÖEBİS portalına ve ÖEBİS kapsamına hazırlanan mobil aplikasyonlara erişim sağlamak için kısa yollar aşağıda verilmiş olup; proje sonuçlarının özel eğitim öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

ÖEBİS portalı hakkında tüm soru ve geri bildirimleriniz için

Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Moğultay Mahallesi Ayaz Nüpelda Güloğlu Caddesi PTT Karşısı Tunceli

E-Mail:  oebis@outlook.com.tr

Web:  https://namikkemaltml.meb.k12.tr

 

https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6ebi-s/id6447367074?l=tr

 

https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6ebi-s-portal/id6446505085?l=tr

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Oebis.OebisGame

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oebis.oebisapp

 

 https://oebis.com.tr/Oebis

 

 

 

 

 

 

“Bu proje  Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin maddi desteği ile hazırlanmıştır. Bu proje sonuçları içeriğinden yalnızca Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyet’inin görüş ve tutumunu yansıtmak zorunda değildir

Proje ürünlerine ulaşabilmek adına aşağıdaki linlere tıklayınız.

PORTAL: https://oebis.comtr/oebis

OYUNLAR: https://oebis.com.tr/games



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi